Announcement

Collapse
No announcement yet.

Android Aftermarket 10.4 infotainment systems - Technical Discussion

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • If you look at this image at the plug socket which is the same as the one on the adaptor
    Click image for larger version

Name:	s-l1600.jpg
Views:	91
Size:	31.2 KB
ID:	304731

    Comment


    • Hello everyone. Hoping for a bit of advice. I have just fitted one of these head units to my car today. Running Android 10. So far so good. Everything working as it should. But the biggest pain I've got at the moment is I've lost all sounds for parking sensors and indicators. Has anyone else had this problem and sorted it. Thanks in advance....

      Comment


      • Originally posted by TheMadWelshman View Post
        Hello everyone. Hoping for a bit of advice. I have just fitted one of these head units to my car today. Running Android 10. So far so good. Everything working as it should. But the biggest pain I've got at the moment is I've lost all sounds for parking sensors and indicators. Has anyone else had this problem and sorted it. Thanks in advance....
        Hello, the tones no longer go through the car audio system, instead it has go in to the external mini speaker/buzzer supplied with your unit, have you put this in?

        Click image for larger version

Name:	H0f1f3cd13b2a4ac9af3ad2fc29af0ccbe.jpg
Views:	72
Size:	57.7 KB
ID:	305032

        Comment


        • I didn't receive one with it. OMG..... Don't suppose you know which plug it is do you. Mine is a 2012. Might be able to get hold of one from somewhere. If I know which connection it is. And will it have to be a powered one? Cheers buddy

          Comment


          • Originally posted by TheMadWelshman View Post
            I didn't receive one with it. OMG..... Don't suppose you know which plug it is do you. Mine is a 2012. Might be able to get hold of one from somewhere. If I know which connection it is. And will it have to be a powered one? Cheers buddy
            Have you got a link to the unit you brought?

            Comment


            • I'm in work at the moment. Let me see if I can work it out mate. Haha. But in their description its the same picture as the speaker in the one you posted to me mate. Cheers

              Comment


              • https://www.ebay.co.uk/itm/9-7-Andro...-127635-2958-0

                Hope I've done it right. Cheers. A few pages in on the pictures you should see it.

                Comment


                • I'm sure I have the exact same speaker still in the bag and I never used it.
                  https://insignia-drivers.uk/filedata/fetch?filedataid=7610&sigpic=1

                  Comment


                  • Rab to the rescue

                    Comment


                    • Originally posted by TheMadWelshman View Post
                      https://www.ebay.co.uk/itm/9-7-Andro...-127635-2958-0

                      Hope I've done it right. Cheers. A few pages in on the pictures you should see it.
                      Yes it looks like they have missed it out in the packing, or you could check your box again it could be hidden in another compartment.

                      1*Buzzer

                      Comment


                      • Originally posted by Lizard View Post
                        Rab to the rescue
                        Click image for larger version

Name:	super.png
Views:	58
Size:	135.1 KB
ID:	305138

                        Comment


                        • Originally posted by sriray View Post

                          Click image for larger version

Name:	super.png
Views:	58
Size:	135.1 KB
ID:	305138
                          FFS
                          https://insignia-drivers.uk/filedata/fetch?filedataid=7610&sigpic=1

                          Comment


                          • Originally posted by sriray View Post

                            Yes it looks like they have missed it out in the packing, or you could check your box again it could be hidden in another compartment.

                            1*Buzzer
                            Looked through it all mate. Defo not there. Cheers.

                            Comment


                            • Originally posted by TheMadWelshman View Post

                              Looked through it all mate. Defo not there. Cheers.
                              In that case send the seller a message.

                              Comment


                              • Originally posted by sriray View Post

                                In that case send the seller a message.
                                Thanks mate. Just did that yesterday. Got up this morning to a reply stating that they were sorry and that they were sending me one out. Just got to bloody wait for it now. . Thanks for all your help mate and everyone else involved......

                                Comment

                                Working...
                                X