Follow us on...
Follow us on Facebook Follow us on instagram
Register

User Tag List

Thanks Thanks:  26
Likes Likes:  61
Page 61 of 61 FirstFirst ... 1151596061
Results 601 to 610 of 610
  1. #601
    Learner Driver Evolution's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, my first impressions (without sound )
    Everything seems to work, even Google Play without a problem.
    Installed Maps and other Things and everything works like i wanted.
    Ok, i wanted to try "Here" but its not working...
    But at my Config the two USB Ports are fine.
    One normal i use in Front and the other small one is for my Original Cable that end in the Center Console.
    Pluged my 750GB USB3.0 Harddisk with my complete Music Collection and with a installed Folder Player everything works perfect.

    Thats it for the moment but maybe i buy another Device because of my Infinity System.

    Tom answered me in Private and told that he bought another Device and there it works.

  2. #602
    Speed Demon

    sriray's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Nottingham
    Car
    Insignia SRi NAV 1.6T Hatchback
    Posts
    5,360
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Evolution View Post
    Ok, my first impressions (without sound )
    Everything seems to work, even Google Play without a problem.
    Installed Maps and other Things and everything works like i wanted.
    Ok, i wanted to try "Here" but its not working...
    But at my Config the two USB Ports are fine.
    One normal i use in Front and the other small one is for my Original Cable that end in the Center Console.
    Pluged my 750GB USB3.0 Harddisk with my complete Music Collection and with a installed Folder Player everything works perfect.

    Thats it for the moment but maybe i buy another Device because of my Infinity System.

    Tom answered me in Private and told that he bought another Device and there it works.
    Here App doesn't work with the unit, shame i like the app.
    Did you get your small usb cable working, i made a convertor and installed my own cable.

    OWNER OF 2012 INSIGNIA SRI NAV HATCHBACK 1.6T

  3. #603
    Learner Driver Evolution's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes behind my Headunit was a mini usb male cable that end in my Center console as a normal USB.
    Maybe it depends on your Original Headunit

    I had a Navi 900 and in the Center console i have a USB and SD Card Slot and they work now because of the small USB cable.
    You don't have this cable?

    Ok, Here is not working at your Device too...

    Thats my installed Software:
    https://www.dropbox.com/s/xopflvm7n9...50_LL.jpg?dl=0

  4. #604
    Speed Demon

    sriray's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Nottingham
    Car
    Insignia SRi NAV 1.6T Hatchback
    Posts
    5,360
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Evolution View Post
    Yes behind my Headunit was a mini usb male cable that end in my Center console as a normal USB.
    Maybe it depends on your Original Headunit

    I had a Navi 900 and in the Center console i have a USB and SD Card Slot and they work now because of the small USB cable.
    You don't have this cable?

    Ok, Here is not working at your Device too...

    Thats my installed Software:
    https://www.dropbox.com/s/xopflvm7n9...50_LL.jpg?dl=0
    Yes i have the mini usb cable from the android device but i can't find the plug from the factory loom to connect this to. Mine was a navi 600 with usb and sd slot under armrest.

    Strange they told me they don't have a new version to the os update, which clearly shows they have from looking at yours 20180427. Mine is running 20180117.

    OWNER OF 2012 INSIGNIA SRI NAV HATCHBACK 1.6T

  5. #605
    Speed Demon

    sriray's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Nottingham
    Car
    Insignia SRi NAV 1.6T Hatchback
    Posts
    5,360
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    This is the response i have from them 2 weeks ago

    we still not get the update file from our software company .
    when we get it, i will inform you .
    best regards`
    candice song

    OWNER OF 2012 INSIGNIA SRI NAV HATCHBACK 1.6T

  6. #606
    New Driver Lewish's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Hertford
    Car
    Insignia 2.0 CDTI S/S
    Posts
    427
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by sriray View Post
    Yes i have the mini usb cable from the android device but i can't find the plug from the factory loom to connect this to. Mine was a navi 600 with usb and sd slot under armrest.

    Strange they told me they don't have a new version to the os update, which clearly shows they have from looking at yours 20180427. Mine is running 20180117.
    The factory connector for the usb/sd card is by your left leg behind the plastic panel


  7. #607
    Speed Demon

    sriray's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Nottingham
    Car
    Insignia SRi NAV 1.6T Hatchback
    Posts
    5,360
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Lewish View Post
    The factory connector for the usb/sd card is by your left leg behind the plastic panel

    Cheers I shall have a look

    OWNER OF 2012 INSIGNIA SRI NAV HATCHBACK 1.6T

  8. #608
    New Driver Lewish's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Hertford
    Car
    Insignia 2.0 CDTI S/S
    Posts
    427
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Should be green in colour
    Quote Originally Posted by sriray View Post
    Cheers I shall have a look

  9. #609
    New Driver Lewish's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Hertford
    Car
    Insignia 2.0 CDTI S/S
    Posts
    427
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)



  10. Thanks sriray Thanked
  11. #610
    Learner Driver Evolution's Avatar
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, something new from me...

    First - i have Sound!
    When you look at the look at the Connector from the Radio, there is one free slot.
    https://picload.org/image/dopwpprl/i..._194511285.jpg

    At the Connector from the Car it's Pin 43 for Remote (the yellow/green wire).
    https://picload.org/image/dopwppia/i..._190629036.jpg

    So you have to connect the remote wire from the RCA to this Pin 43.

    The only strange thing for now - i have only Sound when the Car is running.
    Before i could start the Original Navi 900 with turning the Key but not start the Car...
    Anyone an Idea?

    My small USB that i mentioned:
    https://picload.org/image/dopwppdr/i..._184918725.jpg

    And than one thing @sriray
    You bought an Adapter Cable to use the GPS from car - i ordered one from Amazon (the same description like you said) but its to big...
    https://www.amazon.de/gp/product/B01E565LRG/
    https://picload.org/image/dopwppdr/i..._184918725.jpg

    Is your Connector from the Car bigger?
    What was your Original Headunit?

 

 
Page 61 of 61 FirstFirst ... 1151596061

Similar Threads

  1. How to Root Tesla Style Android Aftermarket Unit 10.4 inch (Customizing)
    By crunch81 in forum How2s, FAQ's, Guides and Helpful Things
    Replies: 1
    Last Post: 27-02-2018, 01:20 PM
  2. Replacing factory fitted CD500 navi with aftermarket Android 4.4 unit
    By CALEB in forum Electronics & In Car Entertainment
    Replies: 18
    Last Post: 17-03-2017, 02:23 PM
  3. Sound systems
    By MadOnVaux! in forum Electronics & In Car Entertainment
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2016, 09:00 AM
  4. Aftermarket(Chinese) GPS systems
    By franka in forum Electronics & In Car Entertainment
    Replies: 0
    Last Post: 17-12-2013, 04:44 AM
  5. So, it's all systems go
    By Russ in forum Off Topic
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-2013, 08:12 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions