Follow us on...
Follow us on Facebook Follow us on instagram
Register

User Tag List

Thanks Thanks:  24
Likes Likes:  58
Page 55 of 55 FirstFirst ... 545535455
Results 541 to 548 of 548
  1. #541
    Speed Demon

    sriray's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Nottingham
    Car
    Insignia SRi NAV 1.6T Hatchback
    Posts
    4,989
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by crunch81 View Post
    I see no photo.
    You should see it now

    OWNER OF 2012 INSIGNIA SRI NAV HATCHBACK 1.6T

  2. Thanks crunch81 Thanked
  3. #542
    Speed Demon

    sriray's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Nottingham
    Car
    Insignia SRi NAV 1.6T Hatchback
    Posts
    4,989
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by MartinSeman View Post
    The bottom right cable is not plugged in for WiFi.

    OWNER OF 2012 INSIGNIA SRI NAV HATCHBACK 1.6T

  4. #543
    Street Racer crunch81's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    588
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Could you make a picture of all the connectors you have not connected now? Ot is very hard to see. @srirai the black/white with black connector? Thought it must be connected somewhere?

  5. #544
    Street Racer crunch81's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    588
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Android Aftermarket 10.4 infotainment systems - Technical Discussion

    Quote Originally Posted by MartinSeman View Post
    Try this:

    Disconnect the red canbus box and try if the radio works. If it works: the canbus box COULD be faulty, if the radio does not work, the canbus box is OK. Then It has to be a connector.

  6. #545
    Street Racer crunch81's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    588
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @sriray: yes, wifi is also not connected.

  7. #546
    Learner Driver trash158's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    42
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by sriray View Post
    You best to find similar one with no static lines or there is a wire on it you can cut to disable the static lines. Mine is annoying. Got a moving line and static line.
    got the same one just have to wait

  8. #547
    Speed Demon

    sriray's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Nottingham
    Car
    Insignia SRi NAV 1.6T Hatchback
    Posts
    4,989
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by trash158 View Post
    got the same one just have to wait
    If you are happy with it then is ok.

    OWNER OF 2012 INSIGNIA SRI NAV HATCHBACK 1.6T

  9. #548
    Speed Demon

    sriray's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Nottingham
    Car
    Insignia SRi NAV 1.6T Hatchback
    Posts
    4,989
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by crunch81 View Post
    Could you make a picture of all the connectors you have not connected now? Ot is very hard to see. @srirai the black/white with black connector? Thought it must be connected somewhere?
    Black white cable is the mini speaker i think

    OWNER OF 2012 INSIGNIA SRI NAV HATCHBACK 1.6T

 

 
Page 55 of 55 FirstFirst ... 545535455

Similar Threads

  1. How to Root Tesla Style Android Aftermarket Unit 10.4 inch (Customizing)
    By crunch81 in forum How2s, FAQ's, Guides and Helpful Things
    Replies: 1
    Last Post: 27-02-2018, 01:20 PM
  2. Replacing factory fitted CD500 navi with aftermarket Android 4.4 unit
    By CALEB in forum Electronics & In Car Entertainment
    Replies: 18
    Last Post: 17-03-2017, 02:23 PM
  3. Sound systems
    By MadOnVaux! in forum Electronics & In Car Entertainment
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2016, 09:00 AM
  4. Aftermarket(Chinese) GPS systems
    By franka in forum Electronics & In Car Entertainment
    Replies: 0
    Last Post: 17-12-2013, 04:44 AM
  5. So, it's all systems go
    By Russ in forum Off Topic
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-2013, 08:12 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions