Follow us on...
Follow us on Facebook Follow us on instagram
Register

User Tag List

Thanks Thanks:  4
Likes Likes:  1
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Learner Driver markinuckfield's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    224
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Indicator Out Of Sync Ticking

    Forum Key Rings
    Quote Originally Posted by sriray View Post
    Hello, probably just a vx gremlin. Not seen it before. Does your music and radio play fine, any cutting out?
    Ok this is odd, why did you ask about music/radio?? This morning when I started my car I was treated with silence the stereo was blank and I couldnít turn it on, it decided to work about 5 minutes later

  2. #12
    Racing Driver

    sriray's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Nottingham
    Car
    Insignia SRi NAV 1.6T Hatchback
    Posts
    5,522
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by markinuckfield View Post
    Ok this is odd, why did you ask about music/radio?? This morning when I started my car I was treated with silence the stereo was blank and I couldn’t turn it on, it decided to work about 5 minutes later
    Everything chime, indicator tone, music goes through the stereo and then into the speakers, if your unit is faulty then it would cause sound issues. Do you have the original vx system

    OWNER OF 2012 INSIGNIA SRI NAV HATCHBACK 1.6T

  3. #13
    Learner Driver markinuckfield's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    224
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by sriray View Post
    Everything chime, indicator tone, music goes through the stereo and then into the speakers, if your unit is faulty then it would cause sound issues. Do you have the original vx system
    Yes mate, all standard and itís all working again

  4. #14
    Racing Driver

    sriray's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Nottingham
    Car
    Insignia SRi NAV 1.6T Hatchback
    Posts
    5,522
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by markinuckfield View Post
    Yes mate, all standard and itís all working again
    Ok. Be a vx gremlin. Next time it happens disconnect the neg lead of the battery and leave it for 30 mins and reconnect this will clear out some bugs.

    OWNER OF 2012 INSIGNIA SRI NAV HATCHBACK 1.6T

  5. Thanks markinuckfield Thanked
  6. #15
    Speed Demon jmagee's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    3,946
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Used to happen frequently on mine. Couldn't really put my finger on why it happened but it would be fine next time I used the car

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Indicator ticking irregular when hot?
    By Ciggy in forum Electronics & In Car Entertainment
    Replies: 2
    Last Post: 19-06-2017, 07:49 AM
  2. Re-Sync Key Fob
    By valhalla12 in forum Electronics & In Car Entertainment
    Replies: 0
    Last Post: 22-06-2015, 05:49 AM
  3. remote fob sync
    By Minuteman in forum Electronics & In Car Entertainment
    Replies: 1
    Last Post: 09-05-2015, 07:32 AM
  4. Sync button on dash
    By Lance in forum Electronics & In Car Entertainment
    Replies: 0
    Last Post: 01-02-2015, 12:31 PM
  5. Indicators out of sync
    By Davell in forum Electronics & In Car Entertainment
    Replies: 1
    Last Post: 27-11-2013, 07:16 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions